menü Ingyenes állapotfelmérés Hívjon 30.753.9671
Pcszaki Miskolc - Strukturált hálózat építése és karbantartás

Hálózatok építése és karbantartása

hálózat építés

Struktúrált hálózat kiépítés, Üzemeltetés

„Úgy érzem ma már nincs olyan vállalkozás, aki ne szembesült volna azzal, hogy informatikai rendszere nem elég hatékony (fejlesztésre, karbantartásra szorul ) ezzel értékes időt, energiát és nem kevés pénzt veszítve. Gondolom Ön is érezte már így.”

 Pcszaki Miskolc - Strukturált hálózat építése és karbantartás

Jelenleg a piacon sok-sok informatikai hálózattal/rendszerrel foglalkozó vállalkozást találni, viszont szakmai hozzáértésük már nem egyforma. Manapság sokan szakmai tapasztalat és gyakorlat nélkül belekezd egy hálózat kiépítésébe, utána pedig megrendelőink, kétségbe esve hívnak minket, hogy akadozik az internet vagy nincs is. Esetleg informatikusuk nem tudja megkeresni a hibát, mert kábelezésük kész katasztrófa.

HÍVÁS MOST

Vezetékes hálózatok építése

A tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk az Ön Informatikai infrastruktúrájának kialakítását. Ha felújítaná, bővítené informatikai hálózatát vagy új telephelyre költözik, esetleg csak tanácsra van szüksége akkor keressen minket határidőre dolgozunk a legmodernebb eszközökkel.

Vezeték nélküli hálózatok kiépítése

Manapság a Wifi népszerűsége rohamosan növekszik. Bár a Wifi lassabb és kevésbé megbízható, mint a kábeles megoldás, de ha nem lehet falat fúrni akkor Önnek a Wifi lesz a jó barátja. A megbízható és minőségi eszközök felhasználásával stabil és biztonságos vezeték nélküli hálózatot építünk.

Hálózat karbantartása & bővítése

Szakadozik? Nincs sávszélesség? Nem elég erős a wifi jele? Rágurult a székkel a kábelre? Tudunk benne segíteni. A mai világban egy cégnek elengedhetetlen ,hogy akadozásmentes, költséghatékony megbízható hálózata legyen. Megkeressük és elhárítjuk hálózati problémáit.

Hívjon még ma ingyenes tanácsadásért : 30/753-9671