menü Ingyenes állapotfelmérés Hívjon 30.753.9671
Pcszaki Miskolc - Strukturált hálózat építése és karbantartás

Átalánydíjas rendszergazda

Átalánydíjas rendszergazda

IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk magánszemélyeknek , kis-, közepes- vállalkozásoknak, szervezeteknek. Igénytől függően teljeskörű szolgáltatást adunk, megegyezés szerint szívesen dolgozunk együtt lokális IT osztályokkal is.

 Pcszaki Miskolc - Strukturált hálózat építése és karbantartás

Miért éri meg minket választani?

Biztosítjuk a hibátlan informatikai működést
- Mi sem szeretjük, ha a számítógépünk akadozik, lefagy vagy nem indul, akadályozva ezzel a mindennapi munkánkat. Pillanatok alatt elhárítjuk ezeket a problémákat, hogy zökkenőmentes legyen a hatékony munkavégzés.

Azonnali segítséget nyújtunk
- Minden informatikai kérdésben tudunk segíteni! Telefonon vagy azonnal, akár helyben is 0-24-es szolgáltatásunkban. Nem kell várnia szerelőre, szakemberre, vagy esetleg egy ismerősére. Mi azonnal érkezünk.


Támogatjuk a távmunkát

A járványhelyzet okozta távmunkára való átállás miatt valószínűleg leterhelt az informatikusa és nem tud minden feladattal elboldogulni. Egyre nagyobb teher nyomja a szervezete vállát, melyben mi tudunk segíteni! Biztosítjuk az otthon dolgozó kollégák számára is a fennakadásmentes munkavégzést és minden eszközzel támogatjuk a home office-t. (Eszközök beszerzésében tudunk támogatást adni)

Rendet teszünk leveleiben

Egy vállalat számára a külső és belső levelezés egyaránt meghatározó. Komoly elakadást jelenthet a szervezet belső folyamataiban, ha nem érkezik meg egy-egy e-mail. Ha a kéretlen levélhalmazból már elege van, mi kitakarítjuk levelezőrendszerét!

Garantált titoktartás

Megbízhat bennünk! Szerződéskötéskor kötelezettséget vállalunk arra, hogy adataikat bizalmasan kezeljük. Számunkra is fontos, hogy biztonságba tudjuk belső információinkat, így a megbeszéléseinket, a tudomásunkra jutott adatokat és dokumentumokat mindig üzleti titokként kezeljük.

Hívjon még ma ingyenes tanácsadásért : 30/753-9671